AUDDIE5's Profile

Singapore
Joined 25th Jan 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to AUDDIE5?

Give him kudos!

TOGOECO Badge Elite Finisher

26 Oct - 17 Nov

Completed

Rank: 86

Rode 360.54 km

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 72

Rode 435.83 km

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 62

Rode 391.37 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
11 Cycling Without Age-Sentosa
15th November, 2019 2:58 PM 1 hrs 57 mins 1 hrs 57 mins 15th November, 2019 4:55 PM 6.41 km
10 Last Leg of my 350km
8th November, 2019 2:04 PM 2 hrs 12 mins 3 hrs 12 mins 8th November, 2019 5:16 PM 44.01 km
9 Night Ride
7th November, 2019 9:10 PM 1 hrs 40 mins 1 hrs 40 mins 7th November, 2019 10:51 PM 16.9 km
8 Tired Butt Stronger
5th November, 2019 4:46 PM 4 hrs 09 mins 5 hrs 09 mins 5th November, 2019 9:56 PM 71.82 km
7 Night Ride
4th November, 2019 9:11 PM 0 hrs 02 mins 1 hrs 02 mins 4th November, 2019 10:14 PM 13.87 km
6 Evening Ride
3rd November, 2019 6:38 PM 1 hrs 29 mins 1 hrs 29 mins 3rd November, 2019 8:08 PM 16.83 km
5 Hallelujah Char Kway Teow Ride
2nd November, 2019 6:57 PM 2 hrs 45 mins 3 hrs 45 mins 2nd November, 2019 10:43 PM 34.47 km
4 ECP CV
1st November, 2019 6:02 PM 3 hrs 05 mins 5 hrs 05 mins 1st November, 2019 11:07 PM 58.85 km
3 Afternoon Ride
29th October, 2019 5:39 PM 3 hrs 28 mins 4 hrs 28 mins 29th October, 2019 10:08 PM 55.63 km
2 Evening Ride
27th October, 2019 8:18 PM 0 hrs 13 mins 1 hrs 13 mins 27th October, 2019 9:32 PM 12.88 km
1 The Getting Totally Drenched Together Ride
27th October, 2019 2:57 PM 2 hrs 08 mins 5 hrs 08 mins 27th October, 2019 8:05 PM 28.88 km
Total Distance: 360.55 km Total Hours: 34 hrs 8 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
10 Another QR Hunt
18th August, 2019 6:13 PM 2 hrs 13 mins 3 hrs 13 mins 18th August, 2019 9:26 PM 22.39 km
9 QR code Hunt in the West
17th August, 2019 6:15 PM 2 hrs 02 mins 5 hrs 02 mins 17th August, 2019 11:18 PM 36.08 km
8 The QR Code Hunt
16th August, 2019 2:16 PM 5 hrs 31 mins 7 hrs 31 mins 16th August, 2019 9:47 PM 52.3 km
7 Night Ride
15th August, 2019 9:23 PM 0 hrs 56 mins 0 hrs 56 mins 15th August, 2019 10:19 PM 7.32 km
6 Overnight RIBA 2019
11th August, 2019 5:59 PM 7 hrs 01 mins 11 hrs 01 mins 12th August, 2019 5:00 AM 118.25 km
5 QR code Hunt
9th August, 2019 7:03 AM 3 hrs 49 mins 4 hrs 49 mins 9th August, 2019 11:53 AM 40.74 km
4 SP Loops
6th August, 2019 4:37 PM 2 hrs 33 mins 3 hrs 33 mins 6th August, 2019 8:11 PM 30.47 km
3 Night Ride
5th August, 2019 9:11 PM 0 hrs 00 mins 1 hrs 00 mins 5th August, 2019 10:12 PM 7.13 km
2 RIBA 2019
4th August, 2019 8:04 AM 6 hrs 53 mins 9 hrs 53 mins 4th August, 2019 5:58 PM 93.01 km
1 JLG Makan Ride
3rd August, 2019 5:58 PM 2 hrs 49 mins 3 hrs 49 mins 3rd August, 2019 9:47 PM 28.14 km
Total Distance: 435.83 km Total Hours: 50 hrs 55 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
14 Dinner at Jurong Lake
31st May, 2019 8:31 PM 1 hrs 57 mins 1 hrs 57 mins 31st May, 2019 10:28 PM 16.42 km
13 Ride to the Lighthouse
31st May, 2019 4:53 PM 1 hrs 08 mins 3 hrs 08 mins 31st May, 2019 8:02 PM 22.96 km
12 Ride for Durians
30th May, 2019 7:42 PM 1 hrs 08 mins 2 hrs 08 mins 30th May, 2019 9:50 PM 18.16 km
11 1st Ride with WCR!!!
29th May, 2019 7:26 PM 1 hrs 45 mins 2 hrs 45 mins 29th May, 2019 10:12 PM 37.65 km
10 Afternoon Ride to ECP
28th May, 2019 4:34 PM 4 hrs 11 mins 6 hrs 11 mins 28th May, 2019 10:46 PM 63.85 km
9 First Ride to Work
28th May, 2019 6:40 AM 1 hrs 31 mins 1 hrs 31 mins 28th May, 2019 8:11 AM 17.29 km
8 Evening Ride
27th May, 2019 8:54 PM 0 hrs 48 mins 0 hrs 48 mins 27th May, 2019 9:42 PM 10.91 km
7 Loops @ West Coast Park
26th May, 2019 6:36 PM 1 hrs 29 mins 1 hrs 29 mins 26th May, 2019 8:05 PM 20.64 km
6 To Jurong Lake with Audrey and Joel
24th May, 2019 4:22 PM 2 hrs 39 mins 3 hrs 39 mins 24th May, 2019 8:01 PM 34.98 km
5 Night Ride
23rd May, 2019 9:18 PM 0 hrs 45 mins 0 hrs 45 mins 23rd May, 2019 10:03 PM 10.76 km
4 To ECP with Eileen & Joel
21st May, 2019 6:01 PM 3 hrs 12 mins 4 hrs 12 mins 21st May, 2019 10:13 PM 46.3 km
3 Exploring Jurong Lake Gardens
20th May, 2019 5:20 PM 1 hrs 02 mins 2 hrs 02 mins 20th May, 2019 7:22 PM 19.87 km
2 Half Island Ride with Jo, Joel and Noel
19th May, 2019 8:04 PM 4 hrs 06 mins 7 hrs 06 mins 20th May, 2019 3:10 AM 67.52 km
1 Evening Ride with James
18th May, 2019 7:25 PM 0 hrs 25 mins 0 hrs 25 mins 18th May, 2019 7:51 PM 4.06 km
Total Distance: 391.37 km Total Hours: 39 hrs 1 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow AUDDIE5

Chat AUDDIE5