Ryousuke's Profile

Singapore
Joined 19th Jan 2015
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Ryousuke?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 352

Rode 682.11 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

DNF

Rank: 502

Rode 246.27 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 198

Rode 652.57 km

“ Tis is the 4th time i taking part in the togopart challenge. I manage to co... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 357

Rode 1063.41 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 242

Rode 1089.31 km

TOGO810 Badge

29 Jan - 27 Mar

Completed

Rank: 180

Rode 834.73 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 Rolling back hm after breakfast
29th October, 2017 8:58 AM 29th October, 2017 9:22 AM 0 hrs 23 mins 2.05 km
23 Morning Ride
29th October, 2017 5:16 AM 29th October, 2017 7:30 AM 2 hrs 14 mins 46.58 km
22 Lunch Ride
18th October, 2017 12:57 PM 18th October, 2017 11:31 PM 10 hrs 33 mins 53.37 km
21 Rolling back hm after breakfast
18th October, 2017 8:27 AM 18th October, 2017 9:14 AM 0 hrs 46 mins 1.94 km
20 Morning Ride
18th October, 2017 5:11 AM 18th October, 2017 7:35 AM 2 hrs 24 mins 46.4 km
19 Leisure Morning Ride wif gf....
14th October, 2017 10:47 AM 14th October, 2017 6:25 PM 7 hrs 37 mins 29.02 km
18 Journey back hm after breakfast
8th October, 2017 9:48 AM 8th October, 2017 10:01 AM 0 hrs 13 mins 2.5 km
17 Morning Ride wif Buddy
8th October, 2017 5:15 AM 8th October, 2017 8:10 AM 2 hrs 55 mins 49.57 km
16 Morning Ride
7th October, 2017 10:39 AM 7th October, 2017 2:04 PM 3 hrs 24 mins 2.12 km
15 Afternoon Ride
3rd October, 2017 4:32 PM 3rd October, 2017 7:48 PM 3 hrs 15 mins 16.8 km
14 Evening Ride
30th September, 2017 6:14 PM 30th September, 2017 6:29 PM 0 hrs 14 mins 1.57 km
13 Evening Ride
29th September, 2017 8:15 PM 30th September, 2017 12:23 AM 4 hrs 07 mins 41.66 km
12 Punggol Settlement Ride
28th September, 2017 6:45 PM 28th September, 2017 10:45 PM 3 hrs 59 mins 16.31 km
11 Lunch Ride
24th September, 2017 12:40 PM 24th September, 2017 2:29 PM 1 hrs 49 mins 5.68 km
10 1st time joining Ride to Restore
24th September, 2017 4:50 AM 24th September, 2017 11:51 AM 7 hrs 00 mins 99.17 km
9 Evening Ride
22nd September, 2017 8:04 PM 23rd September, 2017 1:27 AM 5 hrs 22 mins 60.02 km
8 Tau Huey Ride wif love n almost get caught in the rain
20th September, 2017 9:54 PM 20th September, 2017 11:34 PM 1 hrs 39 mins 5.99 km
7 2 jokers riding in the rain doing seletar horseshoe loop
17th September, 2017 10:02 PM 18th September, 2017 12:17 AM 2 hrs 15 mins 23.36 km
6 Impromtu leisure ride wif love
17th September, 2017 2:33 PM 17th September, 2017 8:34 PM 6 hrs 01 mins 32.4 km
5 Ride just for McDonald...
16th September, 2017 2:33 PM 16th September, 2017 6:46 PM 4 hrs 13 mins 6.06 km
4 Evening Ride
13th September, 2017 7:55 PM 13th September, 2017 10:24 PM 2 hrs 29 mins 40.66 km
3 Went on a lambo date wif my gf...
12th September, 2017 7:05 PM 13th September, 2017 12:26 AM 5 hrs 21 mins 32.06 km
2 Double lambo dating wif gf....
11th September, 2017 4:31 PM 11th September, 2017 8:06 PM 3 hrs 34 mins 8.25 km
1 Morning Ride
10th September, 2017 5:23 AM 10th September, 2017 8:14 AM 2 hrs 50 mins 58.59 km
Total Distance: 682.13 km Total Hours: 84 hrs 37 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
8 Leisure Afternoon Ride
23rd August, 2017 1:52 PM 23rd August, 2017 5:32 PM 3 hrs 40 mins 17.1 km
7 Lunch Ride
9th August, 2017 11:25 AM 9th August, 2017 6:23 PM 6 hrs 58 mins 64.5 km
6 Leisure Ride
4th August, 2017 8:17 PM 5th August, 2017 12:44 AM 4 hrs 26 mins 47.73 km
5 Morning Ride
30th July, 2017 8:56 AM 30th July, 2017 10:37 AM 1 hrs 40 mins 11.69 km
4 Breakfast Morning Ride
30th July, 2017 7:59 AM 30th July, 2017 8:14 AM 0 hrs 15 mins 2.59 km
3 Morning Ride
30th July, 2017 5:28 AM 30th July, 2017 7:43 AM 2 hrs 14 mins 50.32 km
2 Journey Back Hm
16th July, 2017 9:43 AM 16th July, 2017 9:51 AM 0 hrs 08 mins 1.57 km
1 Morning Ride
16th July, 2017 5:11 AM 16th July, 2017 7:54 AM 2 hrs 43 mins 50.77 km
Total Distance: 246.27 km Total Hours: 22 hrs 41 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
16 Leisure Ride
9th June, 2017 7:42 PM 10th June, 2017 12:44 AM 5 hrs 01 mins 55.99 km
15 Night Ride
4th June, 2017 3:55 AM 4th June, 2017 7:58 AM 4 hrs 02 mins 63.48 km
14 Evening Ride
2nd June, 2017 7:39 PM 3rd June, 2017 12:59 AM 5 hrs 19 mins 52.01 km
13 Seletar Loops
30th May, 2017 7:58 PM 30th May, 2017 11:09 PM 3 hrs 11 mins 62.23 km
12 Morning Seletar Loops
27th May, 2017 5:27 AM 27th May, 2017 8:56 AM 3 hrs 28 mins 65.1 km
11 Night Ride
23rd May, 2017 10:34 PM 23rd May, 2017 10:52 PM 0 hrs 18 mins 4.71 km
10 MT Ride
23rd May, 2017 7:57 PM 23rd May, 2017 9:32 PM 1 hrs 35 mins 21.11 km
9 Happy Hour Wif MBG
21st May, 2017 4:05 PM 21st May, 2017 4:55 PM 0 hrs 50 mins 10.31 km
8 Short Ride to Seok Seng
21st May, 2017 11:31 AM 21st May, 2017 12:10 PM 0 hrs 39 mins 11.67 km
7 Solo Morning Ride
21st May, 2017 6:11 AM 21st May, 2017 10:09 AM 3 hrs 58 mins 69.96 km
6 Lunch Ride
19th May, 2017 11:41 AM 19th May, 2017 1:41 PM 2 hrs 00 mins 34 km
5 Recovery ride back home
15th May, 2017 10:56 PM 16th May, 2017 12:52 AM 1 hrs 56 mins 20.87 km
4 North-East Ride
15th May, 2017 8:03 PM 15th May, 2017 10:40 PM 2 hrs 37 mins 50.55 km
3 Journey back hm
14th May, 2017 10:20 AM 14th May, 2017 11:24 AM 1 hrs 03 mins 13.19 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 5:59 AM 14th May, 2017 9:50 AM 3 hrs 50 mins 52.96 km
1 Afternoon Ride
13th May, 2017 4:05 PM 13th May, 2017 9:07 PM 5 hrs 01 mins 64.42 km
Total Distance: 652.56 km Total Hours: 45 hrs 29 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Ryousuke

Chat Ryousuke