GTbabe's Profile

Singapore
Joined 27th Dec 2014
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to GTbabe?

Give him kudos!

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 92

Rode 1211.61 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 122

Rode 2001.97 km

TOGO810 Badge

29 Jan - 27 Mar

Completed

Rank: 87

Rode 1091.96 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

16
"Regular Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
13 Whole Country Ride (w/ Treknology workshop in-between)
18th June, 2017 7:25 AM 18th June, 2017 12:31 PM 5 hrs 05 mins 131.92 km
12 Whole Country Ride (w/ shopping in-between)
17th June, 2017 5:02 AM 17th June, 2017 10:53 AM 5 hrs 50 mins 141.55 km
11 Morning Errands
16th June, 2017 9:15 AM 16th June, 2017 9:43 AM 0 hrs 27 mins 6.53 km
10 Whole Country Ride w/ Stanley
11th June, 2017 5:23 AM 11th June, 2017 10:10 AM 4 hrs 46 mins 128.08 km
9 Rapha 10 for 10 Ascends Ride + Solo back to North via long way (TMCR)
10th June, 2017 4:19 AM 10th June, 2017 6:49 AM 2 hrs 29 mins 166.99 km
8 Sunday Ride - loads of crosswinds under super hot sun!
4th June, 2017 9:46 AM 4th June, 2017 1:28 PM 3 hrs 42 mins 94.49 km
7 Sunday Recovery Ride + Completion of Togo517 Challenge
28th May, 2017 2:59 PM 28th May, 2017 4:49 PM 1 hrs 49 mins 45.05 km
6 Rapha Womens100 Series 1/5 (80km) + Solo to North (via long way TMCR)
27th May, 2017 4:06 AM 27th May, 2017 10:52 AM 6 hrs 46 mins 166.16 km
5 Sunday Easy Bitsy
21st May, 2017 9:08 AM 21st May, 2017 11:09 AM 2 hrs 01 mins 41.41 km
4 Saturday Whole Country (Group Ride)
20th May, 2017 4:53 AM 20th May, 2017 10:03 AM 5 hrs 09 mins 141.53 km
3 Evening ride
15th May, 2017 4:12 PM 15th May, 2017 5:27 PM 1 hrs 15 mins 18.76 km
2 Easy ride to dinner & David's - with Danial
14th May, 2017 6:34 PM 14th May, 2017 7:42 PM 1 hrs 08 mins 15.41 km
1 Tour de Barelang - Batam, Indonesia
13th May, 2017 8:10 AM 13th May, 2017 12:38 PM 4 hrs 27 mins 113.74 km
Total Distance: 1211.62 km Total Hours: 44 hrs 54 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow GTbabe

Chat GTbabe