shasha's Profile

Singapore
Joined 21st Oct 2013
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to shasha?

Give him kudos!

Togohalf Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed 557km

Rank: 375

Rode 590.19 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 227

Rode 969.04 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 468

Rode 521.37 km

“ Togo517 motivated me to cycle at times when I usually just want to "nua" ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Evening Ride
5th November, 2017 8:27 PM 5th November, 2017 10:34 PM 2 hrs 06 mins 43.85 km
14 Night Ride
1st November, 2017 9:11 PM 1st November, 2017 11:05 PM 1 hrs 54 mins 20.15 km
13 Night Ride
25th October, 2017 9:21 PM 25th October, 2017 10:34 PM 1 hrs 13 mins 22.27 km
12 Evening Ride
23rd October, 2017 8:29 PM 23rd October, 2017 11:42 PM 3 hrs 12 mins 58.47 km
11 Morning Ride
18th October, 2017 5:23 AM 18th October, 2017 8:55 AM 3 hrs 31 mins 58.5 km
10 Night Ride
16th October, 2017 10:34 PM 17th October, 2017 12:13 AM 1 hrs 39 mins 29.45 km
9 Evening Ride
16th October, 2017 8:26 PM 16th October, 2017 10:07 PM 1 hrs 40 mins 30.11 km
8 Morning Ride
14th October, 2017 6:16 AM 14th October, 2017 4:04 PM 9 hrs 48 mins 121.43 km
7 Evening Ride
10th October, 2017 8:51 PM 10th October, 2017 9:48 PM 0 hrs 56 mins 20.95 km
6 Rain again ????
9th October, 2017 8:49 PM 9th October, 2017 11:03 PM 2 hrs 14 mins 25 km
5 Night Ride
26th September, 2017 9:40 PM 26th September, 2017 10:41 PM 1 hrs 00 mins 25.01 km
4 Night Ride
26th September, 2017 9:00 PM 26th September, 2017 9:23 PM 0 hrs 23 mins 8.2 km
3 Evening Ride
25th September, 2017 8:23 PM 25th September, 2017 11:44 PM 3 hrs 21 mins 60.32 km
2 Evening Ride
12th September, 2017 8:59 PM 12th September, 2017 10:40 PM 1 hrs 41 mins 33.96 km
1 Morning Ride
10th September, 2017 6:04 AM 10th September, 2017 7:47 AM 1 hrs 43 mins 32.52 km
Total Distance: 590.19 km Total Hours: 36 hrs 21 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
22 Morning Ride
2nd September, 2017 7:38 AM 2nd September, 2017 5:56 PM 10 hrs 17 mins 101.14 km
21 Haji day visit to Coney Island
1st September, 2017 8:45 AM 1st September, 2017 11:28 AM 2 hrs 42 mins 8.26 km
20 Night Ride
29th August, 2017 9:19 PM 29th August, 2017 11:17 PM 1 hrs 57 mins 16.05 km
19 Night Ride
22nd August, 2017 9:06 PM 22nd August, 2017 10:12 PM 1 hrs 05 mins 21.13 km
18 Morning Ride
19th August, 2017 7:15 AM 19th August, 2017 2:27 PM 7 hrs 12 mins 30.34 km
17 #Togo817 finishing ride!
15th August, 2017 9:11 PM 15th August, 2017 10:59 PM 1 hrs 47 mins 17.46 km
16 Long time no Fort Rd -> Cv after work Liao
10th August, 2017 7:27 PM 10th August, 2017 10:33 PM 3 hrs 06 mins 53.06 km
15 Evening Ride
8th August, 2017 7:13 PM 9th August, 2017 1:06 AM 5 hrs 53 mins 55.26 km
14 Night Ride
2nd August, 2017 9:50 PM 3rd August, 2017 3:27 AM 5 hrs 37 mins 126.52 km
13 Discounted TTR
1st August, 2017 9:07 PM 1st August, 2017 9:41 PM 0 hrs 34 mins 13.07 km
12 Morning Ride
30th July, 2017 7:10 AM 30th July, 2017 12:18 PM 5 hrs 08 mins 17.76 km
11 Night Ride
29th July, 2017 10:36 PM 30th July, 2017 1:10 AM 2 hrs 33 mins 38.22 km
10 Afternoon Ride
29th July, 2017 2:20 PM 29th July, 2017 6:06 PM 3 hrs 46 mins 22.25 km
9 Evening Ride
28th July, 2017 8:27 PM 29th July, 2017 2:13 AM 5 hrs 45 mins 64.39 km
8 Evening Ride
27th July, 2017 8:34 PM 28th July, 2017 12:30 AM 3 hrs 56 mins 36.54 km
7 Evening Ride
25th July, 2017 6:36 PM 25th July, 2017 8:51 PM 2 hrs 15 mins 15.55 km
6 Evening Ride
24th July, 2017 8:20 PM 25th July, 2017 1:51 AM 5 hrs 31 mins 88.72 km
5 Afternoon Ride
23rd July, 2017 5:44 PM 23rd July, 2017 11:34 PM 5 hrs 49 mins 102.02 km
4 Night Ride
22nd July, 2017 10:00 PM 22nd July, 2017 11:47 PM 1 hrs 46 mins 37.85 km
3 Night Run
22nd July, 2017 9:47 PM 22nd July, 2017 9:59 PM 0 hrs 12 mins 0.18 km
2 At the shasha loop
16th July, 2017 8:57 PM 16th July, 2017 9:38 PM 0 hrs 40 mins 3.12 km
1 Afternoon Ride
15th July, 2017 5:03 PM 15th July, 2017 11:38 PM 6 hrs 34 mins 100.15 km
Total Distance: 969.04 km Total Hours: 84 hrs 26 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
11 Evening Ride
15th June, 2017 8:02 PM 15th June, 2017 10:59 PM 2 hrs 57 mins 52.82 km
10 Night Ride
6th June, 2017 9:02 PM 6th June, 2017 10:43 PM 1 hrs 41 mins 42.96 km
9 TMCR Ride...
5th June, 2017 9:38 PM 6th June, 2017 12:09 AM 2 hrs 31 mins 58.8 km
8 Night Ride
3rd June, 2017 9:12 PM 3rd June, 2017 11:47 PM 2 hrs 34 mins 40.46 km
7 Evening Ride
1st June, 2017 8:50 PM 1st June, 2017 11:35 PM 2 hrs 44 mins 40.72 km
6 No garmin TTR Bak Zhang ride
30th May, 2017 9:02 PM 30th May, 2017 10:16 PM 1 hrs 14 mins 27.87 km
5 Morning Ride
27th May, 2017 6:33 AM 27th May, 2017 4:00 PM 9 hrs 27 mins 84.56 km
4 TTR + #pigu loop... #togo517ride4
23rd May, 2017 8:23 PM 23rd May, 2017 11:10 PM 2 hrs 47 mins 45.52 km
3 Night Ride
22nd May, 2017 9:28 PM 22nd May, 2017 11:38 PM 2 hrs 10 mins 42.64 km
2 Night Ride
18th May, 2017 9:15 PM 18th May, 2017 11:40 PM 2 hrs 24 mins 40.95 km
1 My 1st #togo517 ride & 1st carbon sole ???? ride
16th May, 2017 8:33 PM 16th May, 2017 10:58 PM 2 hrs 25 mins 44.07 km
Total Distance: 521.37 km Total Hours: 33 hrs 20 mins

No ads yet.

shasha is not following anyone yet...

Chat shasha