JamesM's Profile

Singapore
Joined 18th Jan 2013
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to JamesM?

Give him kudos!

TOGOWBD Badge Elite Finisher

18 May - 31 May

Completed

Rank: 55

Rode 411.67 km

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 357

Rode 660.93 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 196

Rode 1040.85 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 175

Rode 702.66 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 142

Rode 1712.7 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
14 Quiet morning on damp roads
31st May, 2019 5:21 AM 1 hrs 04 mins 1 hrs 04 mins 31st May, 2019 6:25 AM 39.38 km
13 Spin thurs.... not so many punters today
30th May, 2019 12:15 PM 0 hrs 39 mins 0 hrs 39 mins 30th May, 2019 12:54 PM 25 km
12 Out of bed n onto the bike!
28th May, 2019 5:16 AM 1 hrs 10 mins 1 hrs 10 mins 28th May, 2019 6:27 AM 43.21 km
11 The bit where I forgot to turn on the Garmin...
28th May, 2019 5:10 AM 0 hrs 05 mins 0 hrs 05 mins 28th May, 2019 5:15 AM 3 km
10 Spring Leaf Duathlon bike
26th May, 2019 10:13 AM 0 hrs 11 mins 0 hrs 11 mins 26th May, 2019 10:24 AM 5.97 km
9 Playing with new toy
26th May, 2019 8:11 AM 1 hrs 28 mins 1 hrs 28 mins 26th May, 2019 9:39 AM 41.9 km
8 So pleasant by the reservoir
25th May, 2019 10:43 AM 0 hrs 14 mins 0 hrs 14 mins 25th May, 2019 10:57 AM 3.55 km
7 To the stadium
25th May, 2019 9:22 AM 0 hrs 11 mins 0 hrs 11 mins 25th May, 2019 9:34 AM 3.43 km
6 Saturday sunrise ride. Nice 15km with the Cycle Worx mini squad
25th May, 2019 6:35 AM 1 hrs 35 mins 1 hrs 35 mins 25th May, 2019 8:11 AM 60.53 km
5 Front and back. No group Friday
24th May, 2019 5:10 AM 1 hrs 17 mins 1 hrs 17 mins 24th May, 2019 6:28 AM 40.14 km
4 Time crunched spin with my favourite students!
23rd May, 2019 12:10 PM 0 hrs 29 mins 0 hrs 29 mins 23rd May, 2019 12:39 PM 20 km
3 Three Reservoirs
20th May, 2019 8:17 AM 1 hrs 59 mins 1 hrs 59 mins 20th May, 2019 10:16 AM 60.03 km
2 MooMoo. Cows in the rain!
19th May, 2019 8:05 AM 1 hrs 39 mins 1 hrs 39 mins 19th May, 2019 9:45 AM 52.78 km
1 Solo Saturday
18th May, 2019 6:46 AM 1 hrs 38 mins 1 hrs 38 mins 18th May, 2019 8:24 AM 60.75 km
Total Distance: 459.67 km Total Hours: 13 hrs 39 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Afternoon Ride
5th November, 2017 4:00 PM 5th November, 2017 5:18 PM 1 hrs 17 mins 25.48 km
14 Morning Ride
4th November, 2017 10:16 AM 4th November, 2017 11:40 AM 1 hrs 24 mins 47.93 km
13 Afternoon Ride
23rd October, 2017 3:16 PM 23rd October, 2017 4:05 PM 0 hrs 48 mins 9.45 km
12 Morning Ride
22nd October, 2017 10:40 AM 22nd October, 2017 11:13 AM 0 hrs 32 mins 6.63 km
11 Morning Ride
15th October, 2017 5:52 AM 15th October, 2017 8:18 AM 2 hrs 25 mins 82.53 km
10 Morning Ride
14th October, 2017 10:03 AM 14th October, 2017 11:31 AM 1 hrs 27 mins 50.02 km
9 Morning Ride
13th October, 2017 5:02 AM 13th October, 2017 6:11 AM 1 hrs 08 mins 38.13 km
8 Morning Ride
8th October, 2017 10:21 AM 8th October, 2017 12:17 PM 1 hrs 55 mins 70.42 km
7 Morning Ride
7th October, 2017 5:55 AM 7th October, 2017 8:44 AM 2 hrs 48 mins 102.06 km
6 Morning Ride
5th October, 2017 5:10 AM 5th October, 2017 6:00 AM 0 hrs 49 mins 34.02 km
5 Morning Ride
1st October, 2017 10:29 AM 1st October, 2017 11:45 AM 1 hrs 16 mins 46.05 km
4 Afternoon Ride
30th September, 2017 2:53 PM 30th September, 2017 4:03 PM 1 hrs 09 mins 43.12 km
3 Morning Ride
29th September, 2017 5:10 AM 29th September, 2017 6:09 AM 0 hrs 59 mins 35.02 km
2 Morning Ride
17th September, 2017 10:34 AM 17th September, 2017 11:24 AM 0 hrs 50 mins 32.58 km
1 Lunch Ride
16th September, 2017 11:15 AM 16th September, 2017 12:19 PM 1 hrs 04 mins 37.51 km
Total Distance: 660.95 km Total Hours: 20 hrs 30 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
23 Afternoon Ride
3rd September, 2017 4:36 PM 3rd September, 2017 5:38 PM 1 hrs 01 mins 35.02 km
22 Morning Ride
1st September, 2017 10:19 AM 1st September, 2017 11:50 AM 1 hrs 30 mins 54.93 km
21 Morning Ride
24th August, 2017 4:49 AM 24th August, 2017 6:40 AM 1 hrs 50 mins 67.43 km
20 Morning Ride
20th August, 2017 10:27 AM 20th August, 2017 11:38 AM 1 hrs 11 mins 45.48 km
19 Morning Ride
19th August, 2017 6:07 AM 19th August, 2017 7:20 AM 1 hrs 13 mins 42.32 km
18 Morning Ride
17th August, 2017 5:11 AM 17th August, 2017 6:38 AM 1 hrs 27 mins 56.01 km
17 Morning Ride
15th August, 2017 5:10 AM 15th August, 2017 6:43 AM 1 hrs 33 mins 56.25 km
16 Evening Ride
14th August, 2017 6:01 PM 14th August, 2017 6:43 PM 0 hrs 41 mins 10.55 km
15 Afternoon Ride
9th August, 2017 3:14 PM 9th August, 2017 4:13 PM 0 hrs 59 mins 38.04 km
14 Morning Ride
8th August, 2017 5:09 AM 8th August, 2017 6:38 AM 1 hrs 28 mins 51.51 km
13 Morning Ride
6th August, 2017 5:32 AM 6th August, 2017 8:00 AM 2 hrs 27 mins 85.03 km
12 Morning Ride
5th August, 2017 10:31 AM 5th August, 2017 11:47 AM 1 hrs 16 mins 41.33 km
11 Morning Ride
2nd August, 2017 4:57 AM 2nd August, 2017 6:12 AM 1 hrs 14 mins 43.02 km
10 Morning Ride
30th July, 2017 10:26 AM 30th July, 2017 11:42 AM 1 hrs 15 mins 46 km
9 Morning Ride
29th July, 2017 6:49 AM 29th July, 2017 8:05 AM 1 hrs 16 mins 46 km
8 Morning Ride
25th July, 2017 4:58 AM 25th July, 2017 6:06 AM 1 hrs 08 mins 43.5 km
7 Morning Ride
25th July, 2017 4:42 AM 25th July, 2017 4:56 AM 0 hrs 14 mins 7 km
6 Morning Ride
23rd July, 2017 10:48 AM 23rd July, 2017 12:02 PM 1 hrs 14 mins 45.54 km
5 Afternoon Ride
22nd July, 2017 2:36 PM 22nd July, 2017 3:34 PM 0 hrs 57 mins 36.71 km
4 Morning Ride
20th July, 2017 5:04 AM 20th July, 2017 6:16 AM 1 hrs 11 mins 42.01 km
3 Morning Ride
18th July, 2017 5:02 AM 18th July, 2017 6:08 AM 1 hrs 06 mins 39.43 km
2 Morning Ride
16th July, 2017 10:21 AM 16th July, 2017 12:08 PM 1 hrs 47 mins 62.39 km
1 Afternoon Ride
15th July, 2017 2:59 PM 15th July, 2017 4:14 PM 1 hrs 15 mins 45.35 km
Total Distance: 1040.85 km Total Hours: 29 hrs 43 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Afternoon Ride
11th June, 2017 3:16 PM 11th June, 2017 3:55 PM 0 hrs 39 mins 17.71 km
14 Morning Ride
11th June, 2017 10:07 AM 11th June, 2017 12:37 PM 2 hrs 30 mins 84.7 km
13 Morning Ride
5th June, 2017 8:10 AM 5th June, 2017 9:25 AM 1 hrs 15 mins 41.02 km
12 Lunch Ride
4th June, 2017 11:05 AM 4th June, 2017 11:36 AM 0 hrs 30 mins 17.19 km
11 Morning Ride
4th June, 2017 9:24 AM 4th June, 2017 10:54 AM 1 hrs 29 mins 50.14 km
10 Morning Ride
3rd June, 2017 7:20 AM 3rd June, 2017 10:25 AM 3 hrs 04 mins 103.61 km
9 Morning Ride
2nd June, 2017 5:07 AM 2nd June, 2017 6:14 AM 1 hrs 06 mins 37.02 km
8 Morning Ride
30th May, 2017 4:57 AM 30th May, 2017 6:10 AM 1 hrs 13 mins 41.18 km
7 Morning Ride
28th May, 2017 9:25 AM 28th May, 2017 10:53 AM 1 hrs 27 mins 47.65 km
6 Morning Ride
27th May, 2017 5:26 AM 27th May, 2017 7:47 AM 2 hrs 21 mins 85.25 km
5 Morning Ride
25th May, 2017 4:53 AM 25th May, 2017 6:10 AM 1 hrs 17 mins 45.52 km
4 Afternoon Ride
20th May, 2017 2:08 PM 20th May, 2017 3:11 PM 1 hrs 03 mins 39.44 km
3 Morning Ride
20th May, 2017 9:15 AM 20th May, 2017 9:51 AM 0 hrs 35 mins 22.43 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 9:25 AM 14th May, 2017 10:03 AM 0 hrs 37 mins 21.49 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 7:48 AM 14th May, 2017 9:18 AM 1 hrs 29 mins 48.31 km
Total Distance: 702.66 km Total Hours: 21 hrs 18 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow JamesM

Chat JamesM