alana07's Profile

Singapore
Joined 11th Oct 2012
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to alana07?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 267

Rode 1122.54 km

“ Finally managed to finish this event despite having a rather tight life sch... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 298

Rode 873.84 km

“ This is a tough and tiring challenge indeed.... ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 314

Rode 560.5 km

“ This is the first time I joined this event. it was a fun and challenging e... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

12
"Regular Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

3
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 29.10.2017 - Ride to Car Free Day
29th October, 2017 5:08 AM 29th October, 2017 1:08 PM 7 hrs 59 mins 119.58 km
14 27.10.2017 - Fri night chill ride
27th October, 2017 9:06 PM 28th October, 2017 1:11 AM 4 hrs 05 mins 45.62 km
13 25.10.2017 - South Eastern Coastal Ride
25th October, 2017 10:15 AM 25th October, 2017 2:17 PM 4 hrs 01 mins 75.34 km
12 Morning Ride
22nd October, 2017 8:11 AM 22nd October, 2017 5:12 PM 9 hrs 00 mins 150.34 km
11 18.10.2017 - Deepavali Day ???
18th October, 2017 10:03 AM 18th October, 2017 1:12 PM 3 hrs 09 mins 61.07 km
10 Evening Ride
15th October, 2017 7:23 PM 15th October, 2017 8:11 PM 0 hrs 48 mins 11.57 km
9 Evening Ride
13th October, 2017 8:14 PM 14th October, 2017 3:05 AM 6 hrs 50 mins 104.09 km
8 Evening Ride
29th September, 2017 8:43 PM 30th September, 2017 1:13 AM 4 hrs 30 mins 57.75 km
7 Morning Ride
24th September, 2017 6:42 AM 24th September, 2017 11:19 AM 4 hrs 37 mins 88.47 km
6 22.09.2017 - Ride for McDonald's Ration
22nd September, 2017 8:53 PM 22nd September, 2017 10:54 PM 2 hrs 01 mins 22.45 km
5 17.09.2017 - Avillion Coastal Ride
17th September, 2017 7:10 AM 17th September, 2017 2:05 PM 6 hrs 54 mins 157.53 km
4 16.09.2017 - Dinner ride
16th September, 2017 8:26 PM 16th September, 2017 8:35 PM 0 hrs 08 mins 1.75 km
3 16.09.2017 - Tour de Port Dickson
16th September, 2017 4:52 PM 16th September, 2017 6:38 PM 1 hrs 45 mins 20.02 km
2 Evening Ride
11th September, 2017 7:03 PM 11th September, 2017 10:27 PM 3 hrs 24 mins 55.88 km
1 Morning Ride
10th September, 2017 10:51 AM 10th September, 2017 7:27 PM 8 hrs 35 mins 151.08 km
Total Distance: 1122.54 km Total Hours: 67 hrs 46 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
12 01.09.2017 - Haji relax ride
1st September, 2017 8:51 AM 1st September, 2017 11:55 AM 3 hrs 04 mins 51.38 km
11 Lunch Ride
20th August, 2017 11:40 AM 20th August, 2017 12:48 PM 1 hrs 08 mins 25.43 km
10 Morning Ride
20th August, 2017 6:08 AM 20th August, 2017 10:46 AM 4 hrs 38 mins 76.14 km
9 19.08.2017 - GTR shakedown ride
19th August, 2017 5:05 PM 19th August, 2017 5:54 PM 0 hrs 49 mins 11.62 km
8 Evening Ride
14th August, 2017 8:01 PM 14th August, 2017 10:16 PM 2 hrs 14 mins 43.87 km
7 09.08.2017 - SG52 Sightseeing
9th August, 2017 10:22 AM 9th August, 2017 5:51 PM 7 hrs 28 mins 147.29 km
6 Morning Ride
6th August, 2017 5:54 AM 6th August, 2017 5:17 PM 11 hrs 22 mins 167.63 km
5 Morning Ride
30th July, 2017 5:00 AM 30th July, 2017 1:30 PM 8 hrs 29 mins 150.53 km
4 24.07.2017 - Night stroll along GM pcn
24th July, 2017 7:56 PM 24th July, 2017 8:40 PM 0 hrs 43 mins 8.26 km
3 24.07.2017 - Rolling along GM pcn
24th July, 2017 5:10 PM 24th July, 2017 5:48 PM 0 hrs 38 mins 8.02 km
2 Night Ride
22nd July, 2017 9:08 PM 23rd July, 2017 2:49 AM 5 hrs 41 mins 98.51 km
1 Morning Ride
16th July, 2017 5:03 AM 16th July, 2017 11:18 AM 6 hrs 15 mins 85.16 km
Total Distance: 873.84 km Total Hours: 53 hrs 15 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
8 Evening Ride
9th June, 2017 8:43 PM 9th June, 2017 11:14 PM 2 hrs 31 mins 24.93 km
7 05.06.2017 - Recovery ride with ??
5th June, 2017 7:11 PM 5th June, 2017 8:05 PM 0 hrs 53 mins 11.27 km
6 Morning Ride
4th June, 2017 5:08 AM 4th June, 2017 11:59 AM 6 hrs 51 mins 125.56 km
5 02.06.2017 - Relax ride to Wild Oats with CCK Cyclists
2nd June, 2017 7:00 PM 3rd June, 2017 12:16 AM 5 hrs 15 mins 76.29 km
4 Evening Ride
23rd May, 2017 8:00 PM 23rd May, 2017 10:12 PM 2 hrs 11 mins 45.24 km
3 Morning Ride
21st May, 2017 5:02 AM 21st May, 2017 10:56 AM 5 hrs 53 mins 105.2 km
2 Evening Ride
19th May, 2017 7:05 PM 19th May, 2017 11:43 PM 4 hrs 37 mins 69.12 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 5:09 AM 14th May, 2017 10:46 AM 5 hrs 37 mins 102.9 km
Total Distance: 560.51 km Total Hours: 34 hrs 3 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow alana07

alana07 is not following anyone yet...

Chat alana07