genetric's Profile

Singapore
Joined 26th Aug 2011
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to genetric?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

DNF

Rank: 437

Rode 393.66 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 333

Rode 841.29 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
5 Congrats to Simon Lee, Elite Finisher!!
5th November, 2017 9:10 PM 5th November, 2017 11:33 PM 2 hrs 22 mins 63.88 km
4 Night Ride
29th September, 2017 9:47 PM 30th September, 2017 2:49 AM 5 hrs 02 mins 108.86 km
3 #003
25th September, 2017 9:30 PM 25th September, 2017 11:55 PM 2 hrs 24 mins 54.76 km
2 #002 RI
22nd September, 2017 10:37 PM 23rd September, 2017 2:58 AM 4 hrs 21 mins 103.77 km
1 #002 Night Ride
15th September, 2017 11:46 PM 16th September, 2017 2:21 AM 2 hrs 35 mins 62.4 km
Total Distance: 393.67 km Total Hours: 16 hrs 44 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
12 Morning Ride
27th August, 2017 6:44 AM 27th August, 2017 9:10 AM 2 hrs 25 mins 60.91 km
11 #011
26th August, 2017 7:51 AM 26th August, 2017 9:34 AM 1 hrs 42 mins 46.46 km
10 #010
14th August, 2017 9:17 PM 15th August, 2017 12:01 AM 2 hrs 44 mins 63.17 km
9 #009 recovery
11th August, 2017 10:02 PM 12th August, 2017 1:23 AM 3 hrs 20 mins 73.79 km
8 Morning Ride
30th July, 2017 4:35 AM 30th July, 2017 8:19 AM 3 hrs 43 mins 92.31 km
7 Night Ride
28th July, 2017 9:26 PM 29th July, 2017 1:28 AM 4 hrs 02 mins 99.24 km
6 #006
25th July, 2017 9:17 PM 26th July, 2017 12:16 AM 2 hrs 59 mins 68.19 km
5 #005
24th July, 2017 10:03 PM 25th July, 2017 12:54 AM 2 hrs 50 mins 63.25 km
4 #004
21st July, 2017 9:22 PM 22nd July, 2017 12:38 AM 3 hrs 16 mins 80.05 km
3 Night Ride
17th July, 2017 9:12 PM 18th July, 2017 12:13 AM 3 hrs 01 mins 68.05 km
2 Night Ride
15th July, 2017 9:25 PM 16th July, 2017 12:07 AM 2 hrs 41 mins 68.22 km
1 #001
15th July, 2017 5:52 AM 15th July, 2017 8:01 AM 2 hrs 08 mins 57.65 km
Total Distance: 841.29 km Total Hours: 35 hrs 35 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow genetric

Chat genetric