birchtj's Profile

Singapore
Joined 15th Oct 2010
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to birchtj?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 251

Rode 1125.09 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 78

Rode 2024.05 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 74

Rode 1522.03 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 68

Rode 2662.79 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 28

Rode 3003.41 km

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

4
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
10 Lunch Ride
4th November, 2017 12:00 PM 4th November, 2017 4:54 PM 4 hrs 53 mins 119.16 km
9 Evening Ride
30th October, 2017 6:22 PM 30th October, 2017 8:04 PM 1 hrs 42 mins 40.62 km
8 Lunch Ride
28th October, 2017 12:25 PM 28th October, 2017 5:33 PM 5 hrs 07 mins 128.32 km
7 Evening Ride
23rd October, 2017 6:15 PM 23rd October, 2017 7:56 PM 1 hrs 41 mins 40.99 km
6 Lunch Ride
21st October, 2017 11:02 AM 21st October, 2017 4:42 PM 5 hrs 39 mins 135.96 km
5 Lunch Ride
18th October, 2017 11:00 AM 18th October, 2017 4:41 PM 5 hrs 40 mins 132.45 km
4 Lunch Ride
7th October, 2017 12:25 PM 7th October, 2017 6:01 PM 5 hrs 36 mins 132.77 km
3 Lunch Ride
30th September, 2017 12:14 PM 30th September, 2017 5:32 PM 5 hrs 17 mins 132.85 km
2 Lunch Ride
23rd September, 2017 12:31 PM 23rd September, 2017 5:50 PM 5 hrs 18 mins 131.25 km
1 Lunch Ride
16th September, 2017 12:14 PM 16th September, 2017 5:31 PM 5 hrs 16 mins 130.73 km
Total Distance: 1125.1 km Total Hours: 46 hrs 9 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
15 Lunch Ride
2nd September, 2017 11:05 AM 2nd September, 2017 4:08 PM 5 hrs 02 mins 128.93 km
14 Morning Ride
29th August, 2017 6:34 AM 29th August, 2017 11:30 AM 4 hrs 55 mins 132.35 km
13 Morning Ride
26th August, 2017 7:00 AM 26th August, 2017 12:08 PM 5 hrs 08 mins 131.31 km
12 Morning Ride
21st August, 2017 6:29 AM 21st August, 2017 11:48 AM 5 hrs 19 mins 135.43 km
11 Morning Ride
19th August, 2017 10:57 AM 19th August, 2017 4:19 PM 5 hrs 22 mins 134.77 km
10 Morning Ride
14th August, 2017 6:29 AM 14th August, 2017 11:44 AM 5 hrs 14 mins 138.25 km
9 Morning Ride
12th August, 2017 10:08 AM 12th August, 2017 3:14 PM 5 hrs 06 mins 132.44 km
8 Morning Ride
7th August, 2017 6:04 AM 7th August, 2017 11:37 AM 5 hrs 33 mins 141.92 km
7 Lunch Ride
5th August, 2017 12:31 PM 5th August, 2017 6:02 PM 5 hrs 31 mins 134.12 km
6 Morning Ride
31st July, 2017 6:27 AM 31st July, 2017 11:44 AM 5 hrs 17 mins 138.06 km
5 Lunch Ride
29th July, 2017 11:39 AM 29th July, 2017 5:05 PM 5 hrs 26 mins 133.17 km
4 Morning Ride
24th July, 2017 6:28 AM 24th July, 2017 12:05 PM 5 hrs 36 mins 138.05 km
3 Afternoon Ride
22nd July, 2017 1:02 PM 22nd July, 2017 6:28 PM 5 hrs 26 mins 133.09 km
2 Morning Ride
18th July, 2017 6:23 AM 18th July, 2017 12:00 PM 5 hrs 36 mins 138.87 km
1 Lunch Ride
15th July, 2017 11:30 AM 15th July, 2017 5:05 PM 5 hrs 35 mins 133.3 km
Total Distance: 2024.06 km Total Hours: 80 hrs 15 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
16 Lunch Ride
17th June, 2017 12:00 PM 17th June, 2017 5:00 PM 5 hrs 00 mins 122.9 km
15 Lunch Ride
14th June, 2017 11:26 AM 14th June, 2017 3:49 PM 4 hrs 22 mins 104.05 km
14 Lunch Ride
12th June, 2017 11:04 AM 12th June, 2017 4:41 PM 5 hrs 37 mins 134.29 km
13 Morning Ride
10th June, 2017 10:35 AM 10th June, 2017 3:46 PM 5 hrs 11 mins 133.37 km
12 Lunch Ride
8th June, 2017 12:18 PM 8th June, 2017 4:38 PM 4 hrs 19 mins 101.18 km
11 Lunch Ride
7th June, 2017 12:26 PM 7th June, 2017 2:56 PM 2 hrs 30 mins 59.28 km
10 Lunch Ride
5th June, 2017 12:03 PM 5th June, 2017 5:29 PM 5 hrs 26 mins 132.93 km
9 Lunch Ride
3rd June, 2017 12:00 PM 3rd June, 2017 5:40 PM 5 hrs 40 mins 134.38 km
8 Afternoon Ride
1st June, 2017 4:14 PM 1st June, 2017 7:06 PM 2 hrs 52 mins 66.15 km
7 Afternoon Ride
31st May, 2017 3:53 PM 31st May, 2017 5:41 PM 1 hrs 48 mins 41 km
6 Lunch Ride
29th May, 2017 11:10 AM 29th May, 2017 3:54 PM 4 hrs 43 mins 102.15 km
5 Afternoon Ride
22nd May, 2017 4:26 PM 22nd May, 2017 6:03 PM 1 hrs 37 mins 40.62 km
4 Lunch Ride
20th May, 2017 11:58 AM 20th May, 2017 5:17 PM 5 hrs 19 mins 129.42 km
3 Afternoon Ride
17th May, 2017 2:54 PM 17th May, 2017 4:32 PM 1 hrs 37 mins 41.02 km
2 Afternoon Ride
15th May, 2017 3:39 PM 15th May, 2017 5:16 PM 1 hrs 36 mins 40.38 km
1 Lunch Ride
13th May, 2017 11:36 AM 13th May, 2017 5:14 PM 5 hrs 38 mins 138.92 km
Total Distance: 1522.04 km Total Hours: 63 hrs 30 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow birchtj

Chat birchtj