tarepanda's Profile

Singapore
Joined 23rd Feb 2010
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to tarepanda?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 203

Rode 1161.95 km

“ It's my first TOGO challenge, and I am really happy to have completed it. ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
34 feeling lazy
29th October, 2017 7:34 AM 29th October, 2017 8:55 AM 1 hrs 20 mins 13.97 km
33 leisurely ride - wonderful cloudy cool weather
24th October, 2017 2:59 PM 24th October, 2017 5:03 PM 2 hrs 04 mins 20.6 km
32 Finisher ride - Yay!!! Hurray!!!
21st October, 2017 4:55 AM 21st October, 2017 8:01 AM 3 hrs 06 mins 39.18 km
31 Nearly there.. keep going ...
19th October, 2017 7:12 PM 19th October, 2017 9:11 PM 1 hrs 59 mins 29.73 km
30 catching the sunrise
18th October, 2017 4:40 AM 18th October, 2017 8:36 AM 3 hrs 56 mins 57.19 km
29 when will the bridge be ready?
16th October, 2017 6:56 PM 16th October, 2017 9:02 PM 2 hrs 06 mins 29.78 km
28 seletar punggol
15th October, 2017 5:42 AM 15th October, 2017 9:10 AM 3 hrs 28 mins 41.54 km
27 exploration ride btwn punggol n east coast
14th October, 2017 5:30 AM 14th October, 2017 9:59 AM 4 hrs 29 mins 52.8 km
26 hungry during ride..
13th October, 2017 3:38 PM 13th October, 2017 7:24 PM 3 hrs 46 mins 52.48 km
25 Lovely weather.. Lovely LPR
12th October, 2017 3:55 PM 12th October, 2017 6:12 PM 2 hrs 17 mins 31.39 km
24 Very dark...
11th October, 2017 7:09 PM 11th October, 2017 9:10 PM 2 hrs 00 mins 29.86 km
23 Another quiet night
10th October, 2017 6:54 PM 10th October, 2017 9:01 PM 2 hrs 06 mins 29.47 km
22 TLC for my Bikey
9th October, 2017 4:45 PM 9th October, 2017 7:55 PM 3 hrs 09 mins 15.06 km
21 Punggol
8th October, 2017 5:57 AM 8th October, 2017 9:38 AM 3 hrs 41 mins 44.89 km
20 Hot morning ride
6th October, 2017 6:05 AM 6th October, 2017 9:28 AM 3 hrs 23 mins 51.39 km
19 Boring but gotta keep going
5th October, 2017 7:01 PM 5th October, 2017 9:11 PM 2 hrs 10 mins 30.07 km
18 midautumn festival lights
4th October, 2017 6:31 PM 4th October, 2017 8:52 PM 2 hrs 21 mins 29.88 km
17 chiongsters @ the park
2nd October, 2017 7:01 PM 2nd October, 2017 8:48 PM 1 hrs 46 mins 23.63 km
16 lower seletar
1st October, 2017 7:02 AM 1st October, 2017 10:02 AM 2 hrs 59 mins 31.56 km
15 Hot ride + strong headwinds
30th September, 2017 11:28 AM 30th September, 2017 4:51 PM 5 hrs 23 mins 78.72 km
14 Routine Night ride
29th September, 2017 7:23 PM 29th September, 2017 9:08 PM 1 hrs 45 mins 21.34 km
13 Just another night
28th September, 2017 7:10 PM 28th September, 2017 8:50 PM 1 hrs 40 mins 20.34 km
12 quiet night - i like it
26th September, 2017 6:46 PM 26th September, 2017 8:22 PM 1 hrs 36 mins 19.16 km
11 ride in the park
24th September, 2017 8:00 AM 24th September, 2017 10:17 AM 2 hrs 16 mins 26.26 km
10 Trial ride for future brick sessions
23rd September, 2017 6:50 PM 23rd September, 2017 7:59 PM 1 hrs 09 mins 16 km
9 Night ride - beautiful skyline & GBTB
22nd September, 2017 7:20 PM 22nd September, 2017 11:48 PM 4 hrs 27 mins 53.87 km
8 C2C
22nd September, 2017 4:01 PM 22nd September, 2017 5:18 PM 1 hrs 17 mins 12.29 km
7 Sunny Afternoon
21st September, 2017 1:55 PM 21st September, 2017 5:21 PM 3 hrs 25 mins 47.97 km
6 night ride
20th September, 2017 7:15 PM 20th September, 2017 8:51 PM 1 hrs 35 mins 19.23 km
5 Ride in the Slight Drizzle
20th September, 2017 4:59 PM 20th September, 2017 5:21 PM 0 hrs 21 mins 3.74 km
4 ECP ride
20th September, 2017 1:14 PM 20th September, 2017 4:43 PM 3 hrs 28 mins 50.61 km
3 post biz trip evening ride... need to catch up
17th September, 2017 6:15 PM 17th September, 2017 7:23 PM 1 hrs 07 mins 13.13 km
2 Lovely Sunrise at Punggol
10th September, 2017 5:28 AM 10th September, 2017 9:25 AM 3 hrs 56 mins 46.51 km
1 Maiden ride for TOGO challenge - Longest ride to date
9th September, 2017 4:44 AM 9th September, 2017 10:02 AM 5 hrs 18 mins 78.3 km
Total Distance: 1161.94 km Total Hours: 90 hrs 49 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow tarepanda

tarepanda is not following anyone yet...

Chat tarepanda